Klaar om in te trappen: de open deur van uw makelaarskantoor

Een beetje makelaar heeft het druk. De markt trekt weer aan, doorlooptijden versnellen, teams breiden weer uit. Kortom: de zon schijnt weer in onze branche. Hoewel dit voor iedereen een verademing is, betekent deze nieuwe modus ook verandering. Verandering in werkwijzen en verandering van systemen. Of uw makelaarskantoor nu groot of klein is, in de stad gevestigd of op het platteland, nieuw of al jaren in business: concurrerend blijven en innoveren is nu van groter belang dan ooit.

Alles boven water

Tijdens de economische crisis die achter ons ligt, was het ieders prioriteit om het hoofd (en het vastgoed) boven water te houden. Nu de (woning)markt in een stroomversnelling is gekomen, is het tijd om te innoveren en de eigen werkwijzen onder de loep te nemen. Hoe kan uw kantoor slimmer werken? Waarmee kunnen u en uw collega’s tijd besparen? Met inzicht in uw eigen verbetermogelijkheden bent u de concurrentie te slim af.

Innovatie is in de huidige markt belangrijker dan ooit!

Open deuren intrappen

Een open deur op dit front is uw raampresentatie. Bent u, of is uw collega, nog altijd dagelijks of wekelijks in de weer met het updaten, uitprinten, alfabetiseren, selecteren en ophangen van de papieren presentaties voor in uw displays? Geeft uw kantoor nog altijd veel geld uit aan toner en printerpapier? Om nog maar te zwijgen over het schoonmaken van de displays? Voilà, de open deur van uw makelaarskantoor!

Met veel plezier trappen wij ‘m in en vertellen wij u meer over de geautomatiseerde raampresentatiemogelijkheden van MakelaarsTV van Viewie Media. Want daarmee heeft u altijd uw actuele (woning)aanbod in de etalage, gepresenteerd op monitoren die rechtstreeks communiceren met uw makelaarssoftware (zoals VENUM of Realworks). Alle listings worden in uw eigen huisstijl weergegeven en zijn stuk voor stuk gemakkelijk aan te passen. Er komt geen papier, printer of display aan te pas. Zullen we de besparingen die dit oplevert in tijd en geld voor u optellen? Of trapt u die deur liever zelf in?

 

Meer informatie over MakelaarsTV van Viewie

Viewie Media is de grootste aanbieder op het gebied van digitale raampresentaties. Ruim 220+ makelaars gingen u voor. Meer weten over MakelaarsTV van Viewie Media? Neem vrijblijvend contact op via info@viewiemedia.nl of bel 085-30 30 298.